,

TENDA Wireless Easy Setup Router N300


N300 Wireless N300 Router Easy Setup është krijuar për tu konfiguruar më lehtë për përdoruesin shtëpiak.

Ai përputhet me IEEE802.11n, jep shpejtësi pa tel deri në 300 Mbps, duke e bërë atë të përsosur për aktivitete të përditshme në internet si email, biseda, video streaming, lojëra në internet dhe më shumë.

N300 mund të punojë gjithashtu si një router klienti për të lidhur rrjetin ISP pa tel ose për të ngritur lidhjen AP për të ndarë internetin në çdo cep, duke eleminuar pikën e vdekur.

 

 

2,400 L

Konfigurim i lehtë dhe shijoni një rrjet pa tel të sigurisë në një minutë
Kriptimi i sigurisë pa tel lehtësisht me një shtypje të butonit WPS
Punoni si klient për të lidhur rrjetin ISP dhe për të ndarë internetin
Shpejtësi wireless 300Mbps ideale për aplikime të ndjeshme në ndërprerje

Lehtë për tu konfiguruar
Me vetëm tre hapa të thjeshtë, ngre dhe funksionon rrjetin tënd të sigurt wireless brenda pak minutash

SHOPPING CART

close