LB-LINK Wireless USB Adapter


LB-LINK  AC650M Wireless USB Adapter 

BL-WDN650A

Merrni lidhje të shkëlqyer me këtë përshtatës USB Wi-Fi me shpejtësi të lartë.

– 650Mbps shpejtësi wireless me 802.1 1 ac

– Mbulim jashtëzakonisht i gjerë

– Mbështet teknologjinë MU-MIMO dhe ju lejon të lidheni më shumë pajisje Wi-Fi në të njëjtën kohë duke marrë ende performancë të shpejtë

– Një mënyrë e vogël për të marrë lidhje Wi-Fi të gjeneratës së ardhshme

– Video HD pa vonesa, transmetim dhe lojëra

– Siguria e avancuar: Mbështet 64/1 28 WEP, WPA, PA2/WPA- PSK/WPA2-PSK (TKIP/AES)

– Përputhet me standardet IEEE 802.11 b/g/n/ac

– Plug-and-play, nuk kërkohet CD dhe instalim automatik

– E përputhshme me USB 2.0

1,990 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close