,

Mobile wifi 3G/4G LTE HUAWEI5,000 L

Siguron deri në 150 Mbps 4G LTE dhe 43.2 Mbps shpejtësi shkarkimi. E5573s-320 është i shkyçur në të gjitha rrjetet, kështu që përdorni kartën SIM të zgjedhur prej jush!

WiFi 802.11a / b / g / n. Përdorni hotspot me deri në 10 pajisje të ndryshme wifi duke përfshirë laptopë, iPhone, smartphone, iPad, tabletë, tastiera lojrash dhe shumë më tepër.

Ofron deri në 6 orë kohë pune dhe deri në 300 orë gatishmëri! Pesha e vogël, e hollë dhe e lehtë me një dizajn elegant. I përshtatshëm për të udhëtuar!

Mbështet lidhjen e lehtë të barkodit 2D dhe shkarkimin automatik të LTE / 3G / Wi-Fi. Mbështetje për HUAWEI Mobile WiFi App.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close