, , , ,

Kabëll WDC-079i High elastic fiber


 • Rezultati: 2.4A, Efikas dhe i qëndrueshëm, i fortë dhe fleksibël, ndërfaqe plating bakri
 • Materiali: Kabllo karikimi ultra-qëndrueshme e fibrave najloni + TPE
 • Shumë rezistent ndaj goditjes elektrike dhe lëmshit anti-kabllor.
 • USB në të dy anët për lehtësi më të madhe në përdorim
 • kabëll, tela bakri të kromuar, transferim i shpejtë dhe i shpejtë i të dhënave dhe karikim i të dhënave
 • Mbështet 1,0-2,1 mAh për karikimin e telefonave, tabletave dhe Power Bank në terminalet dhe nyjet me shtresë të dyfishtë të veshura me PE për rritje të qëndrueshmërisë,
  parandalimin e përdredhjes dhe dëmtimit.
 • Mbërthecka metalike (guaskë metalike me cilësi të lartë) e bukur, e fortë
 • Ngarkimi më i shpejtë me 30%, transferimi i të dhënave më shpejt, furnizimi deri në 2.4A (bën karikimin të shpejtë dhe të dhënat e sinkronizimit)
 • Kabllo standarde, 100 cm, e thjeshtë për t’u përdorur.

800 L