, , , , ,

Adaptor Earldom Hub 11 nga Iphone ne USB dhe Type C


Adaptor per Iphone nga Lighting ne 2 Dalje USB dhe 1 Dalje Type C

I pershtatshme per transferim te dhenash 

ET-HUB11 i prodhuar nga Earldom mund të përdoret me lexues USB, tastierë, mouse printerin, ventilatorin USB, linjën e të dhënave, hard diskun dhe USB Stick. Është trup i vogël dhe kompakt ABS + aliazh alumini, kështu që është i lehtë për t’u bartur kudo.

1,300 L

SHOPPING CART

close