, ,

Usb Flash Drive + Dalje Iphone 32 GB


Usb Flash Drive + Dalje Iphone 32 GB SANDISK 

Specifikimet e plota

Kapaciteti 32 GB

Ndërfaqja

USB 3.1

USB-A

Përputhshmëria

Pajisjet celulare: https://www.sandisk.com/support/iXpandcompatibility

PC & Mac: Windows 8, Windows 10, Chrome OS, Mac OS X v10.9 dhe më lart

3,300 L

SHOPPING CART

close