, , , ,

USB Philips me dalje OTG Type C


USB FLASH DRIVE Philips

Dalje dhe me type C per Smartphone  apo Notebook 

Kapacitet 16 GB , 32 GB , 64 GB , 128 G

Transferim i shpejte me dalje 3.0

Material teper cilesore dhe afatgjate

1,200 L2,700 L

SHOPPING CART

close