, , , ,

VGA to HDMI Adapter With Audio Converter


Tashme nuk keni pse i shikoni filmat apo cdo gje tjeter ne ekranin e vogel te kompjuterit apo laptopit tuaj.Me pershtatesin nga VGA ne HDMI i ka ardhur fundi atyre diteve.

Ky pershtates perdoret per te konvertuar videon VGA dhe sinjalin audio analog  3.5mm ne kompjuterin apo laptopin tuajn ne sinjal HDMI per ta shfaqur ate ne ekran me te madh HDTV.

Pershtatesi ka 3 porta hyrese, VGA, 3.5mm audio dhe USB power. 

Dhe 1 porte dalese qe eshte HDMI.

Ky pershtates eshte i tipit VGA mashkull dhe HDMI femer.

990 L

SHOPPING CART

close