, ,

Mini përshtatës OTG Baseus Ingenuity Type-C në USB-A/Micro USB


Mini përshtatës OTG Baseus Ingenuity Type-C në USB-A/Micro USB

• Zgjeroni pajisjet tuaja Type-C, lidhni pajisjet USB me telefonin, tabletin, laptopin tuaj USB-C, etj

• Suporton USB 3.1 standardin dhe sinkronizimin e të dhënave me shpejtësi të lartë me një shpejtësi maksimale transmetimi 10 Gbps

• Material metalik, i qëndrueshëm

• Funksioni OTG për lidhje me shumë pajisje periferike

• I përshtatshëm për të gjitha pajisjet e tipit C që mbështesin funksionin OTG dhe USB-PD

• Hyrja : Typ-C

• Dalja : USB

690 L

SHOPPING CART

close