,

Tripod 3120A


  • Zgjedhja më e mirë për fotografi në natyrë
  • Rregullimi i këndit të butonit tërheqës.
  • Rregulloni secilën këmbë.

Tripod profesionist me kabinë 3-kahëshe për kamera dixhitale dhe kamera DV.

Çlirohuni nga tronditjet me këtë trekëmbësh të besueshëm prej alumini 40.5 inçësh.

Ky trekëmbësh përmban ndërtimin e aluminit me pajisje plastike të zeza, duke e bërë atë të lehtë për transportueshmëri dhe këmbët jo-rrëshqitëse e mbajnë në këmbë në mënyrë të sigurt në vend.

1,200 L

SHOPPING CART

close