-48%
,

Mikrofon wireless me Bluetooth WS-858


  • WS-858 Mikrofon pa tel Bluetooth Handheld Karaoke Mic USB Mini Home KTV për muzikë duke luajtur dhe duke kënduar

990 L 1,900 L

SHOPPING CART

close