,

Mikrofon wireless me Bluetooth WS-868L


  • Versioni i fundit i azhurnuar i mikrofonit WS858, cilësi e përsosur e zërit, shtoni drita të ftohta.
  • Altoparlanti Bluetooth i integruar mund të lidhet me çdo burim të aktivizuar me Bluetooth (Smartphone, iPhone, iPad, Tablet, Makinë, PC dhe më shumë)
  • Projektimi automatik i zvogëlimit të zhurmës me tre shtresa, rivendosni tingullin real, përvojën e nivelit të karaoke
  • Paneli i rregullimit me shumë funksione, funksione të pasura dhe të larmishme
  • Materiali i produktit: aliazh alumini material ABS
  • Ngjyra e produktit: ari, trëndafili, e zeza, blu, pluhur
  • Madhësia e produktit: lartësi altoparlant 250 mm 70 * 70 * 65 mm (afërsisht.)

1,400 L

SHOPPING CART

close