, , , ,

Web Kamera per konference , Kompjuter Laptop 1080P


Web Kamera per konference , Kompjuter Laptop 1080P

Sensori 1080p Full-HD

·Për mprehtësi superiore dhe cilësi imazhi. ·Regjistron video të vërteta me cilësi HD deri në 30 fps.

Mikrofon me besnikëri të lartë

Për audio më natyrale dhe të detajuar.

Veshje kundër shkëlqimit

Shmang reflektimet dhe gjeneron imazhe të gjalla me ngjyra perfekte.

Performancë superiore në dritë të ulët

Ofron cilësinë më të mirë të imazhit në kushte me dritë të ulët.

Inteligjente Multisampling

Ofron transmetim të rrjedhshëm të videove pa aliazh dhe pa vonesa.

Mbështetje Tripods

Montim i integruar me vidë 1/4”, i pajtueshëm me shumicën e tripod (tripodi nuk përfshihet).

3,000 L

SHOPPING CART

close