,

Thinkplus Live Pods XT95 Pro


Thinkplus Live Pods XT95 Pro

• TWS stereo pa tel, tingull super i qartë HIFI

• Gjenerata e re e çipit bluetooth 5.1, konsum i ulët i energjisë, përvojë e fuqishme e jetëgjatësisë së baterisë

• Të dy kufjet e veshit të majtë dhe të djathtë kanë funksion të plotë të kufjeve Bluetooth, mund të luajnë këngë, thirrje telefonike, mund të përdoren vetëm, mund të përdoren në çift

• Bateri litium e rikarikueshme, kapacitet i madh baterie, kuti karikimi 300 mAh

• Reduktimi i zhurmës mjedisore AAC, mikrofoni i dyfishtë i bëjnë thirrjet HD

2,290 L

Specifikat: 

Distanca e transmetimit: > 10M

Kapaciteti i baterisë: 30 mAh

Koha e përdorimit: rreth 4 orë 

Koha e karikimit: rreth 2 orë

Parametrat e karikimit: 5V=300mA

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close