-20%
, , ,

Kufje me Bluetooth Xiaomi Redmi Buds 3


Kufje me Bluetooth Xiaomi Redmi Buds 3 EU Version

Lidhja me valë: Bluetooth 5.2

Distanca e komunikimit: 10m (ambient i hapur pa pengesa)

Bateria e kufjeve: rreth 5 orë

Jetëgjatësia e baterisë me kutinë e karikimit: 20 orë

Koha e karikimit të kufjeve: 1.5 orë

Koha e karikimit të kutisë së karikimit: 2.5 orë

*IP54 i papërshkueshëm nga uji dhe pluhuri

3,990 L 4,990 L

Parametri:

Lidhja me valë: Bluetooth 5.2

Distanca e komunikimit: 10m (ambient i hapur pa pengesa)

Pesha neto e kufjeve të vetme: 4.5 g

Pesha totale me kutinë e karikimit: 51 g

Bateria e kufjeve: rreth 5 orë

Jetëgjatësia e baterisë me kutinë e karikimit: 20 orë

Koha e karikimit të kufjeve: 1.5 orë

Koha e karikimit të kutisë së karikimit: 2.5 orë

Madhësia e kufjeve: 40.7*16.9*18.7 mm

Madhësia e kutisë së karikimit: 49.6*49.6*24.4 mm

Ndërfaqja e karikimit: Lloji-C

Karakteristikat:

*Dizajn i lehtë brenda veshit

*IP54 i papërshkueshëm nga uji dhe pluhuri

*Rivendosja me një çelës, funksionim i thjeshtë

* Bobina e madhe dinamike 12 mm, mikrofona të dyfishtë për të reduktuar zhurmën

*5 orë për një përdorim të vetëm, 20 orë jetëgjatësi e baterisë me kutinë e karikimit

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , ,

SHOPPING CART

close