, , , ,

Syze Smart me bluetooth Xo E6


Syze Smart XO E6

Lidhje me bluetooth me smartphone tuaj

Kane speaker dhe mikrofon

Perdorim per telefonata apo per te degjuar muzik

3,500 L

SHOPPING CART

close