,

Lenovo Live Pods LP40


Lenovo Live Pods LP40

1. Çip Bluetooth 5.0, lidhje më e shpejtë dhe më e qëndrueshme, sinkronizim audio dhe video, pa vonesa të lojës

2. Njësi dinamike 13 mm, bas i thellë

3. Kontroll me prekje, funksionim i thjeshtë, mbështetje e thirrjes binaural me definicion të lartë, muzikë, Siri dhe funksione të tjera

5. Përdoreni me kutinë e karikimit, jetëgjatësi baterie

6. Të rehatshme për t’u veshur

7. I papërshkueshëm nga uji 

8. Madhësi e vogël, të lehta për t’u mbajtur

1,990 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close