,

Thinkplus Live Pods XT90


Thinkplus Live Pods XT90

• Lenovo XT90 është një kufje Bluetooth  me veçori të ndryshme si :

• Konsumi i ulët i energjisë, lidhja e shpejtë, vonesa e ulët e lojës, efikasiteti i transmetimit me shpejtësi të lartë, sinkronizimi i figurës dhe audio e pastër, së bashku me çipin Bluetooth 5.0. Ka një altoparlant dinamik 13 mm për t’ju lejuar të shijoni muzikën rrethuese 3D.

• Ai përdor një çip të shkëlqyer me përpunim të dyfishtë me përdorimin e të cilit mund të lidhë të dy kufjet menjëherë pasi celulari të transmetojë sinjalin.

• Lenovo XT90 ka jetëgjatësi të baterisë me një kuti karikimi me kapacitet të madh.

• Eshtë e pajisur me prekje inteligjente dhe funksionim të lehtë që ju lejon të ndaloni/luani, të ndërroni këngën e mëparshme/tjetër, të zgjoni asistentin zanor dhe të përgjigjeni/përfundoni/refuzoni.

• Ka një dizajn të mrekullueshëm në vesh që përshtatet siç duhet dhe mund ta mbani për një kohë të gjatë. Kjo kufje është e papërshkueshme nga uji dhe nga pluhuri

1,990 L

Mikrofon :Po

Bluetooth : Po

Distanca e transmetimit : 10m / 33ft

Protokolli Bluetooth : V5.0

Përgjigja e frekuencës : 20-20 kHz

Kapaciteti i baterisë : 3.7V 35mAh

Koha e karikimit : 1h

Koha e punës : 3h

Koha e gatishmërisë (h) 300 orë

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close