Earbuds Lenovo Lecoo EW301 TWS Bluetooth


Earbuds Lenovo Lecoo EW301 TWS Bluetooth

• Kufjet Bluetooth Lenovo Lecoo EW301 ofrojnë performancë me cilësi të lartë si dhe konsum të ulët të energjisë me teknologjinë e saj BT 5.0

• Me baterinë e saj me cilësi të lartë, mund të flisni deri në 3 orë dhe të dëgjoni muzikë deri në 3 orë

• Kufjet karikohen për 1 orë në kuti

• Kutia e kufjeve karikohet në rreth 1.5-2 orë

• Me dizajnin e tij ergonomik, tani mund t’i bëni ushtrimet tuaja të përditshme më komode

• Mund t’u përgjigjeni telefonatave dhe të kryeni veprime të tilla si luajtje/pauz falë butonave me prekje në kufje

1,890 L

Specifikimet:

Marka: Lenovo

Modeli: EW301

Versioni i Bluetooth: 5.0

Distanca e punës: 10M

Përgjigja e frekuencës: 25-20 kHz

Koha e karikimit: Rreth 2 orë

Ndjeshmëria : 98±3db

Kontrolli me prekje : Po

Mikrofoni : Po

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close