,

Kufje me Bluetooth Earldom ET-BH48 5.0


Kufje me Bluetooth Earldom ET-BH48 5.0

• Pajisje në një vesh ju lejon t’i kushtoni vëmendje tingujve që ju rrethojnë ndërsa flisni ose dëgjoni muzikë

• Kufjet Earldom Single Ear kanë një pamje shumë tërheqëse dhe elegante dhe janë bërë nga plastika shumë e qëndrueshme ndaj goditjeve dhe dëmtimeve, dhe kanë një dizajn të veçantë që i pengon ato të bien nga veshi ose djersitja e veshit

• Bie në sy një tregues LED. Nën këtë tregues, është projektuar tasti me prekje ndezje/fikje, dhe në anën e tij ka dy çelësa për të rregulluar volumin

• Mund të përdorni portën USB në krye të saj për të karikuar

• Një veçori tjetër e rëndësishme është se pajisja është rezistente ndaj ujit

• Një karikim i plotë 1,5 orë do t’ju sigurojë 18 deri në 19 orë përdorim

• Cilësia shumë e qartë e zërit me heqjen e zhurmës për një kohë të gjatë 

• Versioni i Bluetooth 5.0

1,790 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close