,

Thinkplus Live Pods XT83 Pro


Thinkplus Live Pods XT83 Pro

• Bluetooth 5.1 mbështet shumicën e pajisjeve Bluetooth dhe me konsum të ulët

• Njësi të dyfishta 10 mm, shijoni tingullin 9D  të muzikës me bas të thellë

• Kutia e karikimit 250 mAh mund të karikojë plotësisht 2 kufje rreth 5 herë, ofron më shumë se 24 orë kohë muzikë

• Me teknologjinë e papërshkueshme nga uji, nuk ka më nevojë të shqetësoheni për ujin dhe djersën

• Funksion i kontrollit me prekje,  thirrjet telefonike dhe thirrjet e asistentit zanor

1,990 L

Specifikimet:

Marka : Lenovo

Modeli: XT83 Pro

Versioni Bluetooth : V5.1

Njësia e drejtimit : 10 mm

Bateria e kufjeve : 25 mAh

Kutia e karikimit : 250 mAh

Koha e telefonatës : 3 orë

Koha e karikimit të kufjeve : 1 orë

Distanca : 10 m

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close