,

Mikrofon Lavalier Boya BY-M1


1,990 L

Mikrofoni Omni Directional Lavalier, perfekt për përdorim video, i krijuar për smartphone, DSLR, kamera, regjistrues audio, kompjuter etj.,

Mikrofoni Lavalier Omnidirectional BY-M1 nga BOYA është i pajtueshëm me smartphone, DSLR, kamera, regjistrues audio kompjuterë Mac dhe Windows etj. Eshtë i pajisur me mbulim të plotë, 360 ° dhe kablli 20 ‘përfundon me një prizë mini-fole të veshur me ar 3.5 TRRS.

Mikrofoni lavalier ushqehet nga një bateri LR44 (përfshirë) dhe është e pajisur me një çelës për të fikur ose ndezur baterinë.

Kur përdorni mikrofonin me një smartphone, kyçni çaktivizimin pasi që energjia furnizohet nga telefoni inteligjent.

Për të funksionuar me një aparat fotografik, ndërroni çelësin për të përdorur energjinë e baterisë.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close