Tapet Mouse B-080 Bloody


Tapet Mouse B-080 Bloody

• Teksturë, kontroll, stabilitet, saktësi

• Defence Armor Gaming Mouse Mat është bërë me sipërfaqe rrjetë kokrriza, duke ofruar performancë precize dhe delikate, e përshtatshme për lojëra intensive FPS si CS / CF, duke siguruar kontroll të saktë si në shpejtësi ashtu edhe në saktësi

• Modeli i endur i barabartë siguron fërkim optimal, siguron pozicionim të saktë dhe funksionim të qetë

• E bërë nga materiali i lakueshëm, është i lehtë për tu mbështjellë ose hapur

• Siguron që zhvendosja e mousit të kryejë lëvizje me saktësi optimale

• I optimizuar për shpejtësi dhe kontroll

• Përmban një sipërfaqe prej pëlhure që ju jep saktësi dhe rehati ekstreme

1,190 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close