,

Maus me wireless


  • Karakteristikat:

Teknologji e përparuar 2.4GHz wireless, distanca efektive e punës deri në 8 metra.
Pozicionim i shpejtë dhe i saktë kur po e përdorni.
Dizajni ergonomik, mund të përdoret si nga dora e majtë, ashtu edhe nga e djathta, në përputhje me zakonet e përdorimit të njerëzve.
Funksioni i integruar i gjumit automatik.
Lehtë për tu instaluar, lidhur dhe luajtur.
Marrësi MINI mund të fshihet brenda miut, shumë i përshtatshëm dhe i lëvizshëm.
Sistemi i mbështetur:

Windows 2000 / XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 / Linux / mac

  • Parametrat:

Teknologjia pa tela: 2.4GHz
Distanca pa tela: 8m
Numri i çelësave: 4
Rezolucioni: 800-1600DPI
Jeta kryesore: 1.000.000 herë
Furnizimi me energji elektrike: 1 * AA (rekomandohen bateri alkaline)
Madhësia e Kutisë: 104 * 58 * 37 mm

1,000 L

SHOPPING CART

close