,

Optical Mouse A70


Stili i punës: Optik
Lloji i mouse: kabllo
Ndërfaqja e produktit: USB
Llojet e zbatueshme: Të përgjithshme
Tensioni: 5V, 100 MA
Numri kryesor: 6
Gjithsej 6 butona të optimizuar
2 butona anësorë të programueshëm
Sensori 2000dpi
Diametri 3 mm tela me fibra me forcë të lartë
1.8M tel USB me shpejtësi të lartë
Kërkesat e sistemit PC me portë USB Windows 8, Windows 7, Windows 10, Windows Vista dhe Windows XP

900 L

SHOPPING CART

close