, , ,

Maus Xiaomi Lite


Mausi Xiaomi Mi Wireless, ka një dizajn te kendshem dhe lehte per tu perdorur.

Kompania bëri një ridizenjim të mausit duke e bërë më të rrumbullakët dhe plotësisht simetrik në mënyrë që të mund të përdoret qoftë me dorën e majtë ose atë të djathtë.

Ky maus punon me bateri standarde AA, të cilën mund ta zëvendësoni duke hapur pjesën e sipërme të kapakut.

Jetegjatesia e baterise eshte 1 vit.

1,290 L

SHOPPING CART

close