Tapet Mouse B-072 Bloody


Tapet Mouse B-072 Bloody

• E lëmuar, pa fërkim, saktësi absolute

• Shtresa delikate e mausit me sipërfaqe të lëmuar është e përshtatshme për lojra, siç janë lojërat strategjike RTS në kohë reale

• Sa më e vogël rezistenca e sipërfaqes, aq më i shpejtë dhe më i butë është kontrolli i lojës

• Ofron sipërfaqe të lëmuar dhe lejon mousin të rrëshqasë me saktësi 

• I optimizuar për shpejtësi dhe kontroll

• Përmban një sipërfaqe prej pëlhure që ju jep saktësi dhe rehati ekstreme

• Sipërfaqja e saktë dhe e qëndrueshme ndjen çdo lëvizje të mousit

990 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close