-7%
, , , ,

HardDisk i jashtem Seagate Expansion Portable 500 GB , 1 TB , 2 TB


Disku i ngurtë portabël Expansion nga Seagate ofron një zgjidhje të lehtë për t’u përdorur, duke siguruar menjëherë kapacitet shtesë të ruajtjes për kompjuterin tuaj dhe duke ju lejuar të merrni skedarët tuaj me vete kur jeni duke lëvizur.

Mundësuar nga ndërfaqja USB
Transferimi i shpejtë i të dhënave me ndërfaqen USB-3.0

Disku i ngurtë portabël Expansion nga Seagate është kompakt dhe perfekt për kur jeni duke udhëtuar. Rritni menjëherë hapësirën e magazinimit në kompjuterin tuaj dhe merrni me vete skedarë të mëdhenj kur udhëtoni. Konfigurimi është i shpejtë dhe i thjeshtë – thjesht lidhni kabllon USB. Disku i ngurtë mundësohet përmes kabllos USB. Nuk kërkohet furnizim i jashtëm me energji elektrike.

Sistemi operativ Windows gjithashtu zbulon automatikisht diskun e ngurtë, kështu që nuk ka softuer për t’u instaluar dhe asgjë për t’u konfiguruar. Ruajtja e skedarëve është e lehtë përmes tërheqjes dhe lëshimit.
Përdorni një lidhje SuperSpeed ​​USB 3.0 dhe përfitoni nga shpejtësia e transferimit të shpejtë të të dhënave të ofruara nga ndërfaqja USB 3.0. USB 3.0 është në përputhje me USB 2.0, duke siguruar pajtueshmëri shtesë të sistemit.

4,500 L8,500 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
SKU: N/A Kategori: , , , ,
Memorje

1TB, 2TB, 500GB

SHOPPING CART

close