, , , , ,

Kabëll i vogël i bardhë USB për iP Baseus


 • Karakteristikat e produktit:
 1. Kabëll me cilësi të lartë
  Kabllo me cilësi të lartë mundëson transmetimin e të dhënave dhe karikimin e smartphone-it tuaj. Me materiale me cilësi të lartë, është rezistent ndaj dëmtimeve të vogla mekanike, lotëve dhe thyerjeve.
 2. Karikim i shpejtë
  Kablli Baseus lejon karikimin e shpejtë të telefonave inteligjentë. E bën telefonin tuaj të karikohet në vetëm një orë, mund të karikohet në 60%.
 3. Të qëndrueshme dhe rezistente
  Zonat e ndjeshme të kabllit janë përforcuar posaçërisht për ta mbrojtur atë nga prishja dhe dëmtimet mekanike.

390 L

 • Specifikat e produktit :

Marka: Baseus
Emri: Kabllo Mini Bardhë USB Baseus për iP 2.4A 1m e Bardhë
Materiali: TPE
Ngjyra: E bardhe
Gjatësia: 1m
Lidhës: USB në Lightning
Rryma e karikimit: 2.4 A
Shkalla e transmetimit: 480 Mb / s
1 vit garanci

SHOPPING CART

close