Termometër HOCO me Infra të kuqe KY-111


KY-111 Termometër pa kontakt me rreze infra të kuqe, matje 1s, me ekran LCD

* Distanca e matjes së temperaturës: 3cm-5cm (pa kontakt).

* 34°C- 42°C (93,2°F -107,6°F).

* Koha e testimit: <1s.

* Përdorimi i sensorit infra të kuqe me precizion të lartë, performancë e qëndrueshme dhe e besueshme.

* Mund të ruajë 32 grupe të dhënash testimi, mund të ndërrojë °C / °F.

* Ekran i madh LCD, ndriçim i lartë, ekran i qartë.

* Madhësia: 153mm * 88mm * 44mm, pesha: 95.5g (pa bateri).

2,490 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close