-20%
, , ,

Mater Temperature dhe Lageshtie Xiaomi


Xiaomi Mates Temperature dhe Lageshtie per ambjent

Versioni 2

Lidhje me ane te aplikacionin MI HOME 

Monitoroni ne kohe reale ambjenin kudo nga jeni 

Teper praktike

Vendsosje kudo 

1,590 L 1,990 L

SHOPPING CART

close