PRIZE ELEKTRIKE LDNIO SC4408


Prize elektrike SC4408 nga LDNIO.

Ka 4  priza elektrike ku secila prizë ka nga një çelës (çelës ndezës / fikur) që mund të kursejë energji dhe një dizajn më të sigurt për përdorim.

Gjithashtu 4 porte USB me 3.4 Amper, 17 Watts për karikim të fuqishëm te paisjeve tuaja.

Me material të papërshkueshëm nga zjarri që është në përputhje me standardet nderkombëtare dhe është testuar nga profesionistë

Baza është e pajisur me material që e mban atë të qëndrueshme dhe të sigurt nga rrëshqitja.

Mbrojtja 6 e ofruar nga SC4408 përfshin: Notën e papërshkueshme nga uji IPX6, çelësin mekanik të papërshkueshëm nga uji, çelësin e papërshkueshëm nga uji, bërthamën e trashur të energjisë, derën e sigurisë së fëmijëve deri në intervalin e mjaftueshëm të vrimave.

Kabllo 2M i cili eshte i pershtatshem per perdorim me pajisje qe kerkojne energji te madhe.

Njëkohësisht ndihmon në mbrojtjen e pajisjeve të shumta elektronike duke akomoduar adaptorë të mëdhenj.

1,790 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close