,

Lodër prej pelushi Kaktus, mund të kërcejë, këndojë, lëvizë.

Availability:

S’ka stok


Lodër prej pelushi argëtuese dhe bukuroshe kaktus, mund të kërcejë, këndojë, lëvizë.

Do të kërcejë me dritë, do të këndojë (të paktën 60 këngë), do të përsërisë, do të regjistrojë.

Me këngën dhe kërcimin me humor do të zgjohet vëmendja e fëmijëve dhe do t’u sjellë gëzim! Të rriturit gjithashtu mund të dekompresojnë.

1,790 L

S’ka stok

Specifikimet:

Madhësia: 30*20*10cm (përafërsisht)

Fuqia: 3 bateri AA (nuk përfshihen)

Lodër prej pelushi argëtuese dhe bukuroshe kaktus, mund të kërcejë, këndojë, lëvizë.

Miku ynë i vogël bukurosh është rreth 32 cm i gjatë dhe 210 g peshë. Ajo është shumë e hollë!

Me këngën dhe kërcimin me humor do të zgjohet vëmendja e fëmijëve dhe do t’u sjellë gëzim! Të rriturit gjithashtu mund të dekompresojnë.

Nëse ju pëlqen, merrni ne  shtëpinë tuaj, dhe kjo do ju shtoj një gëzim jetës.

Funksioni:

Do të kërcejë me dritë, do të këndojë (të paktën 60 këngë), do të përsërisë, do të regjistrojë.

Si të përdorni:

Shtoni bateritë, ndryshoni butonin në “ON”. kur të flisni, do të përsërisë zërin tuaj. Shtypni butonin e muzikës në sipërfaqe, ai do të luajë muzikë. SHTYP GJAT butonin tjetër deri në “di”, ai do të regjistrojë zërin, shtypni shkurt këtë buton, do të tregojë zërin e regjistrimit.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close