Game Box 500 në 1


Lojëra M3s 

Rikthim në kohën e fëmijërisë kur keni blerë Game Box-in tuaj të parë

Lojëra duke përfshirë: Street Fighter | Double Dragon | Chip & Dale | Mario | Snow Bross | Contra dhe shumë të tjera…

🎮 500 lojëra të integruara – Kjo konsolë e lojërave  do të plotësojë nevojat tuaja të përditshme për lojëra dhe do t’ju rikthejë kujtesën e fëmijërisë duke u argëtuar dhe duke luajtur lojëra.

🎮 Lidhet me TV –  Ju lejon të shijoni lojërat në ekran të madh!

🎮 Bateri e rikarikueshme – Konsola ka një bateri litium të rikarikueshme , e cila mund të arrij deri në rreth 5 orë lojë pasi të jetë karikuar plotësisht.

🎮 I vogël dhe i lehtë për t’u mbajtur – Ka një trup të lehtë dhe kompakt, i cili mund të merret me vete. Është zgjedhja më e mirë për relaksim. Luaj në çdo kohë, kudo, shijo argëtimin në tren, aeroplan, kamping ose udhëtim.

🎮 Dhurata perfekte – Kjo konsolë është e pëlqyer nga të rriturit dhe fëmijët. Është një kujtim për të rriturit dhe dhurata më e mirë për festë apo ditëlindje!

1,690 L

Bateri e rikarikueshme

Butonë lëvizjeje T-pad

Suporton lojërat 8-16 bit

Lloji i ndërfaqes: USB

Ndërfaqja video/audio: kabllo TV AV

Mënyra e lidhjes: Me tel

Paketa përfshin: 1x bateri 1x kabllo AV 1x kabllo karikimi

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close