Skaner Barkodi OCBS-2017


Skaner Barkodi OCBS-2017

– Teknologji e imazhit me performancë të lartë

– Skanim omni-drejtues

– 4 mil saktësi e shkëlqyer skanimi

– Shumë funksioneve speciale

– Përputhshmëri e lartë për të gjitha simbolet kryesore 1D dhe 2D

– Mund të lexojë barkodin në ekran dhe barkodin me ngjyra

2,690 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close