LAZER TREGUES FUSINE


Lazer Tregues Fusine.

Ky është lazer me rreze treguese shume të fuqishëm jeshil 5mW.

Ju mund ta përdorni këtë lazer si pikë orientimi drejt nje objektivi në vend të duarve.

Përdorni treguesin tuaj lazer për të treguar çdo objektiv të dëshiruar në ekranet e projektimit, video monitorët, grafika prezantimi, prezantim në zyrë/shkollë, etj.

Shume i lehtë dhe dizajn i dobishëm, është shumë i përshtatshëm për mbajtur në çanta ose xhepa

Fuqia e daljes: Maksimumi 5 mW

Gjatësia e valës së daljes 650 nm

Shtypni butonin për ON/OFF

Funksionon me bateri AAA 1.5V x 2 Alkaline

1,190 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close