Dritë Smart Led Tavoline


Një ndricim optik , rivendosni ambjentit tuaj një botë më realiste ngjyrash.

Dizajni i teksturës së lenteve optike lejon që drita të pësoj përthyerje dhe reflektime të shumta, duke e bërë dritën më unifrome dhe natyrale.

Modaliteti i ndricimit mund te përshtatet në 500 lm sipas mjedisit, që është ndricimi më i mirë për lexim. 

Shkëlqim i lartë , sipërfaqe drejtkëndore.

Temperatura e ngjyrave , 6000K-3000K.

4,450 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close