, , ,

Set Kacavide Xiaomi


Set Kacavide nga Marka Xiaomi

24 Koka te ndryshme kacavide

Precizion i larte

Perdoret pe rregullimi dhe hapje te paisjeve elektronike 

2,990 L

24 copa kaçavidash me saktësi të tillë

Precizion i lartë, trajtim i dyfishtë kundër ndryshkut, i fortë por jo i brishtë, i fortë dhe jo i butë

Kuti magazinimi prej alumini

Saktësia e formës integrale

Buzë e rrumbullakosur e harkut, kapje e rehatshme

Trajtimi i prishjes së sipërfaqes së anodës, djersa kundër korrozionit

Plotësoni shumicën e nevojave të përditshme

Kaçavida riparimi Mijia 24 kaçavida me precizion të lartë, gjithsej 9 kategori për orët kuarci,

Kamerat, radiot, kompjuterët, telefonat celularë, mjetet ajrore pa pilot dhe pajisje të tjera konvencionale të vogla shtëpiake për të përmbushur nevojat e shumicës së riparimeve ditore

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , ,

SHOPPING CART

close