,

Prizë LDNIO Defender Series


Ldnio se6403 – seri mbrojtëse të pranishme me 6 baza dhe 4 porta usb.

4 porta usb janë përfshirë gjithashtu në këtë ldnio se6403 për të lehtësuar ngarkimin e veglave tuaja me një prodhim maksimal prej 3.4am.

Materiali i përdorur është një material i papërshkueshëm nga zjarri për PC që i përshtatet standardit dhe mund të përballojë deri në 700 gradë celsius.

Përveç kësaj, për qëndrueshmëri dhe siguri të mëtejshme, ldnio se6403 përdor material bakri cilësor dhe është i kombinuar me teknologji më të përparuar të saldimit.

Kablli është i gjatë 2 metra, mjaft i gjatë për përdorim të përditshëm, dhe kabllot e përdorura janë më të trashë për të zvogëluar rezistencën dhe për të dhënë rryma edhe më të sigurta.

2,000 L

SHOPPING CART

close