,

Wireless USB WiFi Adapter Dual Band1,800 L

Përshtatës i dyfishtë – Dual Band Adapter

Mbështet 2.4Ghz dhe 5Ghz, të cilat mund të ndërrohen lirshëm. Krahasuar me adaptorin me një bandë, ai zotëron një shpejtësi më të lartë transmetimi, anti-ndërhyrje më të fortë dhe lidhje më të qëndrueshme.

Shpejtësi e lartë. Shpejtësia e transmetimit prej 2.4GHz është deri në 300Mbps ndërsa ajo e 5GHz është deri në 866Mbps, me të cilën lejon një përvojë të qetë të shikimit, dëgjimit dhe lojës.

Siguria e Lartë. Duke mbështetur WEP, WPA, WPA2, TKIP dhe AES, ai zotëron një nivel më të lartë sigurie për të parandaluar në mënyrë efektive të tjerët nga përdorimi i rrjetit tuaj, dhe më e rëndësishmja për të zgjidhur çështjet e sigurisë publike WiFi.

2 Antena të Fitimit të Lartë. Të pajisur me 2 antena të fitimit të lartë, mund t’i rregulloni ato për të përmirësuar ndjeshmërinë e sinjalit për të zgjeruar në mënyrë efektive gamën e marrjes dhe transmetimit të sinjaleve WiFi.

Prizë dhe luaj. I lidhur me USB, mund ta lidhni me shumicën e pajisjeve me ndërfaqe USB, si karikuesi, kompjuteri, etj., E cila ju mundëson ta përdorni atë kudo, në çdo kohë.

Mbështet Windows 10 / 8.1 / 7 / xp, Mac OS X 10.7 ~ 10.10 dhe Linux.

Specifikim:

Ndërfaqja: USB 3.0

Standard pa tel: IEEE 802.11ac / a / b / g / n

Brezi WiFi: 2.4GHz & 5GHz

Shpejtësia e transmetimit: 2.4GHz: deri në 300Mbps; 5GHz: deri në 866Mbps

Modaliteti pa tel: Modaliteti Ad-Hoc / Infrastruktura

Siguria pa tela: WEP / WPA / WPA2 / TKIP / AES

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close