,

Wifi Router Xiaomi Mi Pro 2600Mbps me kater antena


Wifi Router Xiaomi Mi Pro 2600Mbps me kater antena

Gjenerata e ardhshme e Routerëve Mi, Xiaomi Mi Router Pro, ka një performancë të përmirësuar dhe mbulim të fortë Wi-Fi që nuk kërkon që ju të merrni zgjerues përveç ruterit për t’u kaluar nga muret e apartamentit. Mi Router Pro përdor standardin më të fundit Wi-Fi 802.11ac wave2, lejon një numër lidhjesh në të njëjtën kohë dhe shfaq shpejtësinë maksimale prej 2533 Mbps.

Mund të lidheni lehtësisht me një rrjet pa tel dhe të dizajnoni për nevojat e rrjeteve të bizneseve të vogla dhe zyrave shtëpiake.

Performanca e shpejtë e Wi-Fi: Mbulimi me valë në zonë të madhe, shpejtësia e Wi-Fi është ideale për aplikacione të ndjeshme ndaj ndërprerjeve, si transmetimi i videos HD.

Siguroni rrjetin tuaj primar duke krijuar një rrjet të veçantë mysafirësh për vizitorët.

Pajisjet më të rekomanduara: transferoni në mënyrë të besueshme video, luani lojëra, shfletoni në internet dhe lidhni pajisje shtëpiake inteligjente.

6,990 L

SHOPPING CART

close