,

Pershtates Interneti me USB DUAL BAND 2.4Ghz/5Ghz.


Dongle USB wireless vjen me shpejtesi ultra te shpejtë te përshtatësit me valë AC600 me 802.11ac – 3 herë më e shpejtë se shpejtësitë N me valë. Pajisja më e mirë për lojëra në internet dhe transmetim pa ndërprerje të videove HD

Shpejtësia e lartë deri në 600 Mbps në brezat 5,8 GHz (433 Mbps) dhe 2,4 GHz (150 Mbps). Dual band redukton interferencën për lidhje më të mirë. Me teknologjinë Roaming, premton lidhje me valë me efikasitet të lartë.

BT 5.1/3.0Mbps

Ky dongle wifi me dy breza mbështet çdo ruter wifi: Duke përdorur përshtatësin pa tel AC600, mund të përmirësoni kompjuterin, laptopin ose Mac-in tuaj për të punuar me ruterin më të fundit AC WiFi për shpejtësi më të shpejtë dhe diapazon të zgjeruar.

Antena e jashtme me rreze të gjatë 2dBi mund t’ju ndihmojë të lidheni edhe kur sinjalet janë të dobëta, të rrisë mbulimin dhe stabilitetin.

Lidhet me Windows 7/8.1/10.

1,390 L

SHOPPING CART

close