,

Bane ‘Monferrato Abbazia


Bane ‘Monferrato

Kantina: Abbazia​

Zona e  prodhimit:Piemonte ​Itali

Varietet:

Alkool: ​13.5%

Vol: 0.75​

Karakteristikat:Vere e kuqe qe perbehet prej 60% Barbera dhe 40% Nebbiolo. 

Arome mani, violete dhe kumbul

1,500 L

SHOPPING CART

close