,

Negroamaro Calitro


Negroamaro

Kantina: Calitro

Zona e prodhimit:Puglia, ​Itali

Varietet:Negroamaro

Alkool: ​14.5%

Vol: 0.75​

Karakteristikat :

Vere e kuqe. Elegante, e rrumbullakët, e plotë dhe e ekuilibruar. 100% rrush Negroamaro.

4,500 L

SHOPPING CART

close