,

Wireless Mouse W220A


Maus W220A lidhet me wifi me kompjuterin apo laptopin.

Me aktivizimin Flow mund kontrolloni kompjuterë të shumtë me një maus PC me wifi të aktivizuar . Ndërroni pa probleme tekstin, imazhet dhe skedarët nëpër kompjuterë – dhe sisteme operative – me një kopje dhe ngjitje të thjeshtë

Me cilësi të lartë, dizajn modern dhe ergonomik, kapje të rehatshme ne përdorim.

Shtatë butonat e programueshëm lejojnë personalizimin e shkurtoreve, ky maus i rehatshëm ergonomik ju ofron kontrollin që ju nevojitet në rrugë, në zyrë ose në shtëpi

Mausi me wifi lidhet përmes marrësit USB.

Me transmetimin me valë 2,4 GHz, distanca e funksionimit është deri në 10 m.

I pajisur me 2 bateri AAA, konsumi i ulët i energjisë.(Baterit nuk perfshihen ne paketim)

790 L

SHOPPING CART

close