, , ,

Mouse me kabull Lecoo MS104


Mouse me kabull Lecoo MS104 

• Mausi me tela Lenovo Lecoo MS104 ka një ndjeshmëri të rregullueshme prej 800-1200-1600 DPI

• Ai reagon në një kohë të shkurtër falë sensorit të tij optik me rezolucion të lartë

• Me çelësat e tij krejtësisht të ndjeshëm, ai kryen lehtësisht veprime pa pasur nevojë ta shtypni përsëri

 • Ju mund ta lehtësoni punën tuaj me MS104, i cili ka një elegancë dizajni me dy ngjyra dhe një dizajn të përshtatshëm për t’u përdorur me të dyja duart

• Mund të filloni ta përdorni drejtpërdrejt duke e lidhur në portën USB të kompjuterit tuaj

790 L

Specifikimet:

Marka: Lenovo Lecoo

Modeli: E zezë

Lidhja: Me kabull

Gjatësia e kabllit: 145 cm

Numri i çelësave: 4

DPI: 800-1200-1600

Tensioni aktual: DC 5V / ≤100mA

Pesha: 100g

Madhësia: 115.4×61. 1×34.4 mm

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , ,

SHOPPING CART

close