,

Wireless Controller IPEGA


E bërë nga materiali i kualifikuar, është jo toksike dhe e qëndrueshme për t’u përdorur

Me mbështetësin teleskopik, telefoni mund të vendoset në stendë.

Mbajtësi i rregullueshëm i telefonit përfshihet, i cili mbështet telefonin 4-5,5 inç.

Mbështetje për PC tablet Android, pajisje të tjera dhe pajisje iOS mbështetëse.

Transmetimi pa tela mund të mbështesë 6-8 metra gamë të gjerë kontrolli nga funksionimi.

Softuer miqësor për përdoruesit i krijuar për të hyrë në modalitetin e kursimit të energjisë pa asnjë gjendje lidhjeje.

2,990 L

SHOPPING CART

close