, ,

Colorful Gaming Keyboard AN-300


Tastierë Wireless me 104 butona dhe mouse me kabllo me rrota lëvizëse i pajisur me 7 butona.

Stil elegant me ndricim shumengjyresh, pulsimi i qetë, kursimi i energjisë e bejne nder modelet me komode per te luajtur lojerat e preferuara elektronike.

Dizajni i rehatshëm i pjerrësisë  së tastierës per te mos ndjere lodhje kur luani per një kohë të gjatë.

Lehtë për të vepruar. Plug and Play USB. Çelësat e plotë të funksionit (F1 deri F12) për t’ju ndihmuar të veproni shpejt.  

Dritë e pasme me ngjyra LED, per ta bere akoma me terheqese. Shtypni butonin e kyçjes së lëvizjes për të ndezur / fikur dritën.

2,990 L

Specifikaimice an 300 x7 usb wired online dyqan taxi

Numri i modelit  AN-300-X7
Materiali : metal + plastikë
Numri i butonave : 104
Tastiera e lojës me ndricim
Mouse me fishe
Butonat: 7 butona me rrota lëvizëse.
DPI maksimale: 5500 DPI
Ndërprerësi i rregullueshëm DPI: 1600-2400-3200-5500DPI
Mbështet sistemet Windows xp / Vista / Win7 / 8/10 Mac OS X

SHOPPING CART

close