,

Mouse HP S1000 Plus ( Wireless) PC dhe Laptop


Mausi HP vjen me nje dizajn unik,elegant dhe ergonomik, qe e bene perdorimin e tij me te rehatshem.

Lidhje me wifi me usb (2.4 G). Distance lidhje deri ne 10m.

Funksion me 4 butona. me buton silencioz dhe rul prej metali i cili eshte me i lehte ne perdorim.

790 L

SHOPPING CART

close