, , , ,

Koke Karikimi Apple Macbook 96W


Përshtatësi i energjisë USB-C 96W ofron karikim të shpejtë dhe efikas në shtëpi, në zyrë ose në lëvizje. Është i pajtueshëm me pajisje të shumta USB-C dhe kabllo karikimi. Rekomandohet lidhja e këtij përshtatësi me MacBook Pro (2021) 14 inç duke përdorur një kabllo USB-C në MagSafe 3 ose kabllo karikimi USB-C për të
përfituar nga karikimi i shpejtë, në mënyrë që të mund të kaloni nga 0 në 50% karikim përreth 30 minuta.

Përshtatësi USB-C 96W ka një efikasitet të lartë karikimi deri në 95%, mund të sigurojë hyrje të shpejtë dhe të qëndrueshme të energjisë, karikuesi mund të karikojë plotësisht shumicën e laptopëve në rreth 1 orë e 20 minuta.

Mbrojtja e sigurisë:Hyrja: AC 100-240V-1.5A 50-60Hz;
Dalja: 20.3V-4.7A, 15V-3A, 9V-3A, 5.2V-2.4A. Mund të njohë automatikisht pajisjen tuaj dhe të sigurojë rrymën më të shpejtë dhe më efikase të daljes. Me chip sigurie te instaluar.

3,390 L

SHOPPING CART

close